Viihtyisä ja monipuolinen äänitystudio

Äänitys- ja kuvausstudio, jossa kaikki kuulostaa paremmalta. Voit vuokrata pelkän tilan tai tilata kaikki palvelut äänitykseen, kuvaukseen tai kokoukseen.

Artlab Studio Helsingissä on pohjoisen pallonpuoliskon viihtyisin ja lämmintunnelmaisin studiotila. Tyylikästä viktoriaanisuutta henkivää Peilisalia (55m2) on äänitysten ja kuvausten lisäksi mahdollista vuokrata kokous-, harjoitus-, ja kurssitilaksi.

Studion akustiikan ovat suunnitelleet alansa huiput, ja tilan saa tarvittaessa pimennettyä sekä suurimman osan seinistä reunustettua mustilla verhoilla.

Tervetuloa Artlabille!

Katso hinnat ja tee varauspyyntö. Voit myös olla suoraan yhteydessä Anttiin ([email protected] tai soita 040 724 3527).

Korkeatasoinen äänitysstudio

Korkeatasoinen äänitysstudio

Studion akustiikan ovat suunnitelleet alansa huiput ja tarpeen vaatiessa saat meiltä avun tuotannon jokaiseen vaiheeseen.  

Lue lisää

Akustoitu, muokattava kuvausstudio

Akustoitu, muokattava kuvausstudio

Mainoskuvaukset, haastattelut, webinaarit, musiikkivideot, leffat ja sarjat. Kellutettu 55m2 studiotilamme muovautuu tarpeesi mukaan.

Lue lisää

Tila kokouksiin ja kursseille

Tila kokouksiin ja kursseille

Rauhoitettua ja äänieristettyä  Peilisalia (55m2) on äänitysten lisäksi mahdollista vuokrata kokous-, harjoitus-, ja kurssitilaksi.

Lue lisää

Studion hinnasto

Äänitykset

650€

per viikonloppu

Studion vuokraan kuuluu laadukas kalusto. Lisämaksusta mahdollista vuokrata: binauraalinen mikrofoni, kenttämikrofonikalusto, äänentoisto.

Äänittäjä mahdollinen lisämaksusta

Laadukas äänityskalusto ja tarkkaamo

Pe 17.00 - Su 23.00

Suosituin

Studion päivävuokra

350€

per päivä

Studion vuokra perustasolla. Lisämaksusta: äänittäjä, taustakankaat, valaistus, laadukaat mikit. Kysy tarjous lyhyemmästä ajasta!

Keittiön, olohuoneen, ja kokoustilan vapaa käyttö

Aulapalvelut: Hoidamme ovien avaamisen ja vieraiden ohjaamisen

Vuokra-aika 8 tuntia

Studio ja äänittäjä

650

per päivä

Studion vuokra ja äänittäjä koko päivän ajaksi. Lisämaksusta: binauraalinen mikrofoni, kenttämikrofonikalusto, äänentoisto.

Ammattitaitoinen äänittäjä hoitaa puolestasi kaiken

Laadukas kalusto

Vuokra-aika 8 tuntia

Tervetuloa studiolle!

Meiltä voit varata pelkän tilan tai tarvitsemasi palvelut äänitykseen ja kuvaukseen. Voit myös olla suoraan yhteydessä Anttiin ([email protected] tai soita 040 724 3527).

Artlabilla kuvattua

Ingi Bjarni Trio

Ingi Bjarni Trio

Katso video
Kolibre: Jälki

Kolibre: Jälki

Katso video
Matriarkaatti: videopodcast

Matriarkaatti: videopodcast

Katso video

Artlab

Artlab on äänen edelläkävijä, äänituotantoyhtiö, jolla on intohimo luoda poikkeuksellisia äänikokemuksia ja olemme erikoistuneet tarjoamaan huippuluokan ääniratkaisuja monenlaisille teollisuudenaloille.

Yhdistämme teknisen asiantuntemuksemme syvälliseen ymmärrykseen asiakkaidemme tarpeista tuottaaksemme korkealaatuista äänisisältöä, joka lumoaa yleisön. Olipa kyseessä sitten äänisuunnittelu, äänimainokset tai äänimainokset, lahjakas tiimimme on sitoutunut toimittamaan erinomaisia tuloksia, jotka ylittävät odotuksesi.

Korkealaatuinen ja hyvin varusteltu studiomme sijaitsee Helsingin Vallilassa. 

Ota meihin yhteyttä!

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen studion ja palveluihin tai haluat tehdä varauksen, jätä tietosi tähän. Voit myös olla suoraan yhteydessä Anttiin ([email protected] tai soita 040 724 3527).

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.